Red Bull Soundclash
Concertgebouw Amsterdam

Klik en sleep om
te navigeren

Klik op de icoontjes en
stap in het publiek

Zet je
volume aan

Dit is een preview!
Bekijk de 360 video op je computer
Voor de volledige experience

www.redbullsoundclash.nl Mail link

Beleef de Soundclash
Finale live op
5 september!

Boek tickets sluiten

Skip&Die
en Go Back to the Zoo
coveren Waves van
Mr Probz

00:35 | 02:37

Kies je favoriete band en win
Een royal seat voor twee
in het concertgebouw

%
VAN DE BEZOEKERS KIEST
VOOR Skip&Die
VAN DE BEZOEKERS KIEST VOOR
Go Back to the Zoo

Red Bull Soundclash

een explosieve strijd tussen twee bands die
elkaar inspireren en uitdagen.

Red Bull Soundclash is een explosieve strijd tussen twee bands
die elkaar in vier rondes inspireren en uitdagen. Ze halen het
beste in elkaar naar boven en laten zien waar ze live toe in staat
zijn. Het publiek kiest de winnaar na iedere ronde met behulp
van een decibelmeter.

Skip&Die

De tropische afrobeatverrassing SKIP&DIE is een samen-
werking van de flamboyante Zuid-Afrikaanse zangeres
Cata.Pirata en de Utrechtse producer Jori Collignon
(C-Mon & Kypski, Nobody Beats The Drum).

Inmiddels bestaat de band uit vier muzikanten, waarmee indruk-
wekkende tourschema's werden afgelegd door o.a. Brazilië, Spanje,
Frankrijk en Duitsland. Live on stage is de band echt in zijn
element, zoals SKIP&DIE bewees in een stampvolle X-Ray-tent
op Lowlands. Verwacht hete beats en een vlammende show!

GO BACK TO THE ZOO

Met hun energieke, dansbare en soms gewoon lekker
smerige indierockhits stonden ze op AL Lowlands, Pinkpop,
schopten het tot huisband van De Wereld Draait Door en
wonnen meerdere 3FM Awards.

De Nijmeegse band Go Back To The Zoo is in de afgelopen jaren
een household name geworden in de Nederlandse rockscene. Na
Benny Blisto (2010) en Shake a Wave (2012) verscheen onlangs het
derde album ZOO, dat geproduceerd is door Youth, die ook achter
de knoppen zat bij U2.

Boek tickets

Boek Tickets en Beleef de ultieme muzikale explosie. Skip&Die vs. Go Back to the Zoo. 5 september. 20.30 uur. IN HET Concertgebouw Amsterdam. Tickets 10 Euro. Jij bepaalt de winnaar!

Voor tickets wordt je herleid naar ticketmaster.nl

Boek tickets

Deelnemersvoorwaarden

Dit document bepaalt de relatie tussen Red Bull Nederland en iedere deelnemer aan de Red Bull Soundclash activatie en vormt een wettelijke overeenkomst. Als deelnemer aan actie van Red Bull Soundclash, stem je automatisch in met dit document.

1. Definitie van Red Bull Soundclash activatie

Red Bull Soundclash is een explosieve strijd tussen twee bands. Ze gaan elkaar inspireren en creatief uitdagen. In 4 rondes halen ze het beste in elkaar naar boven en laten ze zien waar ze toe in staat zijn. Op 5 september is dit live event Red Bull Soundclash in het Concertgebouw in Amsterdam. Via www.redbullsoundclash.nl kun je kans maken op de ultieme hoofdprijs: samen met een vriend of vriendin mag jij naar Red Bull Soundclash om de finale mee te maken vanuit een exclusieve lodge inclusief privé butler.

2. Wie kan aan de actie van Red Bull Soundclash deelnemen?

Iedereen die de Nederlandse nationaliteit bezit en 18 jaar of ouder is. 
Indien de deelnemer jonger is dan 18, moet deze toestemming hebben van een ouder/voogd. Deze moet het document ‘Voorwaarden en Reglement’ in naam van de deelnemer hebben gelezen en goedgekeurd. Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om toestemming aan de ouder/voogd te vragen voor het eventueel toekennen van de prijs. Uitgesloten van deelname zijn:
a) werknemers van Red Bull b) personen die bij de organisatie of uitwerking van de RB Soundclash betrokken zijn

3. Hoe deelnemen?

Deelnemen kan van 5 juni tot en met 4 september 2014 via www.redbullsoundclash.nl. Hier vind je alle informatie en hoe je mee moet doen aan de contest. Op www.redbullsoundclash.nl kun jij de battle al online meemaken met de 360 graden view. Bepaal jouw positie in het publiek en ervaar de muzikale battle. Bepaal daarna welke band je het beste vond: Go Back To The Zoo of Skip&Die. Als je goed hebt opgelet en de vragen goed beantwoord maak je kans op een vette prijs.

6. Toekennen van de rechten

Je bent eigenaar van de inhoud die je deelt. Met het delen van je stem, schenk je de volledige internationale (licentie)rechten aan Red Bull en alle aanverwante ondernemingen om de inhoud te gebruiken, te reproduceren, te publiceren en er afgeleide producten van te maken op welke manier dan ook.

7. Wedstrijd

a) Red Bull behoudt zich het recht voor de wedstrijd tussentijds te wijzigen, te stoppen of uit te breiden zonder hiervoor verantwoording af te leggen. Eventuele onkosten of schade die hieruit voortvloeit kun je niet verhalen op Red Bull. 
b) Alle beslissingen die Red Bull maakt die verband houden met de wedstrijd zijn definitief en sluitend.
c) Extra kosten die je maakt tijdens Red Bull Soundclash die geen deel uitmaken van de prijs zoals omschreven, zijn voor eigen rekening. d) De prijzen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden geruild voor geld of andere producten of diensten. e) Indien de winnaar minderjarig is, aanvaarding van de prijs toestemming van een ouder/voogd vereist en die niet gegeven wordt, dan mag Red Bull een andere prijs aanbieden of een andere winnaar aanwijzen. Dit geldt ook in het geval dat de ouder/voogd toestemming geeft, maar de aanvaarding/het gebruik van de prijs persoonlijke uitgaven voor de ouder/voogd met zich meebrengt (bijvoorbeeld reiskosten). Bijkomende kosten kunnen niet verhaald worden op Red Bull. f) De wedstrijd loopt van 1 juni tot en met 4 september. De winnaar wordt 29 augustus bekend gemaakt.

8. Aansprakelijkheid en schadevergoeding

Deelname aan de Red Bull Soundclash is geheel op eigen risico. Je draagt de volledige verantwoordelijkheid over letsel of schade dat ontstaat aan jezelf, derden of iemands eigendom tijdens uw deelname aan de contest. En je stelt Red Bull en aanverwante bedrijven vrij van elke klacht, of van verlies of schade door je veroorzaakt tijdens deelname aan de contest of tijdens activiteiten die verband houden met de gewonnen prijs. 

9. Bescherming persoonsgegevens De term ‘Persoonlijke gegevens’ heeft betrekking op alle gegevens die samen met je naam worden bijgehouden. Red Bull mag je Persoonlijke gegevens binnen de Red Bull groep of met de hulp van externe processors verwerken. Deze laatste zullen jouw gegevens in naam van Red Bull en in samenspraak met de toepasbare wetgeving van dataverwerking behandelen. Jouw stem telt ook mee in de totaalscore.

Red Bull en de aanverwante bedrijven hebben als algemeen beleid dat zij jouw Persoonlijke gegevens niet zonder jouw uitdrukkelijke toestemming aan derden doorgeven. Als Red Bull Persoonlijke gegevens in het kader van een wedstrijd aan een externe processor moet doorgeven, dan zal enkel de hoeveelheid Persoonlijke gegevens worden doorgegeven die nodig is voor het uitvoeren van de taken die in de Algemene voorwaarden zijn bepaald. 


Please rotate your device for an
optimal experience

Update uw browser

Deze website is het beste op
Chrome, Firefox, Safari of Internet Explorer 9+